Compare Listings

Gudalmina

Marbella Vest

Om Guadalmina

Guadalmina er beliggende i det vestlige Marbella. Kvarteret er smukt, fredeligt og centralt beliggende vest for Puerto Banus. Bydelen er i gåafstand fra strandpromenaden. På strandsiden af kystvej A7 ligger Guadalmina Baja. Baja betyder “nede”, og området er det mest eksklusive i byen. På den anden side ligger Guadalmina Alta. Alta betyder “oppe” og har fået navnet, fordi den ligger på bjergsiden. I daglig tale er Alta-bydelen blot kendt som Guadalmina.

I modsætning til resten af regionen, hvor det ofte er nødvendigt med bil, for at komme rundt, et det i Guadalmina meget nemt at gå eller cykle rundt til diverse restauranter og supermarkeder.

Der bor mange fastboende og lokale i bydelen, som blandt andet er kendt for den traditionsprægede og glimrende golfclub Guadalmina Golf Resort. Bydelen byder desuden på det kendte Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort, som ligger helt nede på stranden, og hvor man får en super brunchbuffet – helt nede ved vandet. Kun få kilometer fra bydelen ligger seværdigheder som romerske bade (Las Bovedas) og et middelalderligt vagttårn.

Guadalmina
Guadalmina

Hvilke steder skal man kende i Marbella?

Der er flere måder at lære områderne at kende på, men én af de mest effektive er at kende de gode caféer og restauranter i områderne. Når man kobler nogle oplevelser på stederne plejer man at huske dem meget bedre og man finder sin egen version af Marbella. En kendt spansk forfatter og TV producer som elsker Marbella, sagde noget klogt. Der er ikke eet Marbella. Der er mange udgaver. Hver person elsker forskellige aspekter ved stedet og danner sig sit eget Marbella baseret på sportsinteresser, social life, familie osv. Afhængigt af øjnene der ser kan det også være at man lærer at orientere sig via location på golfbaner, trekking routes, surf spots, ridning eller bare turer ud i det blå hvor man undersøger sig frem ved brug af google maps eller ens helt egen intuition.

Hermed en kort guide fokuseret på rstauranter, social life og stemningsoplevelser med henblik på at skabe den perfekte setting til enhver given situation – throughout the week..