Compare Listings

Køb bolig på Costa del Sol

Fakta om Costa del Sol

Om Costa del Sol og ferieboliger

Costa del Sol er en 200 km lang kyststrækning i den sydspanske region Andalusien. På grund af sine mange solskinstimer kaldes Costa del Sol også for Solkysten.

Solkysten har længe været populær som danskernes feriedestination. Her findes et hav af hyggelige byer, store og små. Alle med hver sin charme.

Især er Costa del Sol populær blandt golfspillere, der har rig mulighed for at udfolde sig på de flotte golfbaner langs kysten.

Costa del Sol byder desuden på autentisk spansk stemning, kultur, historie og interessante seværdigheder. Og nå ja: spansk mad!

Med de seneste års stigende interesse for ferieboliger i udlandet, er interessen for feriebolig på Costa del Sol også stigende.

En bolig på Costa del Sol giver mulighed for at flygte fra hverdagens stress og jag, få renset tankerne og få fyldt energidepoterne op. Der er mulighed for kvalitetstid, velvære og luksus.

Uanset om ud vælger at bruge din bolig som en permanent helårsbolig, som en weekend- og feriebolig eller om du vil udleje den til fremmede, er du garanteret afslapning, når du befinder dig i din feriebolig.

Hvilket område skal du så vælge?

Der er mange skønne områder på Costa del Sol, som er anbefalelsesværdige.

Der findes både store turistbyer og små landsbyer. Nogle ligger i bjergene, andre ligger langs det azurblå hav.

Er du til luksus og eksklusivitet, vil du sandsynligvis finde området omkring Marbella interessant. Marbella er kendt som Europas svar på Miami.

Her finder du den ene luksusbolig efter den anden, omringet af palmerne, der viser vej langs strandpromenaden.

Marbella er opdelt i flere områder, og der er helt sikkert et område der vil passe til dig og dine behov.

Området Benahavis byder foruden en række hyggelige, lokale restauranter og sine charmerende smalle gader på hele 9 golfbaner.

Svære beslutninger skal ikke træffes alene

Det er en stor beslutning at købe en luksus feriebolig på Costa del Sol, og der er nogle tænk du bør overveje, inden du vælger din bolig.

Blandt andet bør du tage stilling til, hvorvidt du vil købe en lejlighed, en villa eller et hus.

Du bør ligeledes spørge dig selv, om du ønsker privat pool eller om den må deles med andre fra et fællesskab, ønsker du at bo tæt ved stranden eller i bjergene?

Vil du have sol på terrassen hele dagen, eller ønsker du også at kunne være i skyggen? Skal der være udsigt? Overvejelserne er mange, og det kan næsten virke helt uoverskueligt.

Derfor er det heldigt, at M21 er eksperter i at koble livsstil og boliger. Dermed et godt udgangspunkt for, at du finder din drømmebolig.

Køb bolig på Costa del Sol

Har du fået blod på tanden, eller er du bare interesseret i at høre mere om dine muligheder for en bolig på Costa del Sol, så kontakt os nu og få en uforpligtende snak.

Køb bolig på Costa del Sol