Compare Listings

Lejlighed i Malaga

Er du på udkig efter attraktive lejligheder der er til salg Malaga? Få hjælp til køb af den bedste lejlighed i det Sydlige Spanien. Attraktive ejerlejligheder sælges i hele Malagas provins.

Køb af lejlighed i Spanien – et hav af fordele

Det virker måske som en selvfølge, at der er mange fordele ved at købe en lejlighed i det Syd Spanske Malaga. Men der er faktisk flere fordele ved at vælge en lejlighed, fremfor eksempelvis en villa. En lejlighed kan være meget andet og mere end en 60 m2, 2-værelses med en lille fransk altan og fællesbad i gården. Vælger du M21 som din mægler, garanterer vi en anden oplevelse. 

I vores Spanske lejligheder er komfort og luksus nogle af de vigtigste elementer. Vi kan derfor garantere dig lejligheder, der er i ny stand, med komplet køkken og hårde hvidevarer, stor god altan og naturligvis swimmingpool. Når du vælger en lejlighed, fremfor et hus, siger du samtidig ja til at blive en del af et fællesskab. 

Et fællesskab, der deler mange fællesarealer: Have, opgange og swimmingpools. Til gengæld bliver du også en del af et fællesskab. Hvor alle er enige i, at alle de praktiske opgaver, hører til tilværelsen i Danmark, er det anderledes i Spanien (og hermed Malaga). 

Her er det ikke din opgave, at slå græsset i haven, at rense og skifte vandet i poolen eller at feje og vaske gulve i opgangen. 

Den slags opgaver er der folk til at ordne for dig og til en helt anden timeløn sammenlignet med Danmark, så få lave fællesomkostninger har man styr på det hele i ejendommen og kan derfor bruge sin tid på alt det sjove, når man er på besøg.

Lejlighed i Malaga solopgang

Du har altså gode chancer for at blive en del af et tæt fællesskab. Samtidig respekterer alle naturligvis hinandens forskelligheder og præferencer, og det er derfor også helt ok, hvis du blot ønsker at passe dig selv og være helt privat, når du er i din lejlighed. 

På den anden side er det rart at have mulighed for at møde andre mennesker og ikke mindst hvis man har børn, der jo altid leder efter nogle at lege med. Så gør det jo heller noget, at de lære lidt fremmedsprog ved poolen. 

 
Lejligheder der er beliggende i Malaga –  en investering i dig selv

Du skal vælge at købe en en lejlighed i Malaga, fordi du har brug for at komme lidt væk. Eller fordi du har brug for et sted, hvor du kan være dig selv 100% og ingen dømmer dig for noget. Eller blot fordi du ønsker at bruge din fritid i skønne omgivelser med dig selv eller med dem, du har nær.

Ved at købe lejlighed i Malaga, kan du give dig selv tid, plads og lov til at koble fuldstændigt af. Hvis du lever en stressende hverdag med karriere, hus og børn i Danmark, kan du i Spanien få både tid, plads og lov til alle de ting, du normalt kæmper med at nå i dagligdagen.

Kan du lide at nyde et godt glas vin, spise en god middag, gå en lang tur i naturen, se solnedgangen over havet eller tage på forskellige udflugter? Så er der rig mulighed for det i Spanske Malaga.

 
Hvorfor vælge Malaga som destination i Syd Spanien ?

Malaga har med sin beliggenhed i Sydspanien et dejligt klima. Fra maj til oktober ligger gennemsnitstemperaturen på over 20 grader om dagen, og i juli og august er gennemsnitstemperaturen over 30 grader og helt uden regn. 

Malaga er en havneby i Andalusien, og ligger på Costa del Sol-kysten. Der er derfor kilometervis af hvide sandstrande, som hver dag bliver fyldt med badegæster og turister der går ture, cykler mountainbikes osv.


Spanske Marbella er en vigtig del af Malagas region

Der findes rigtig mange hyggelige ferie- og havnebyer i Malaga. Så hvilken by skal du så vælge? M21 anbefaler især området i og omkring Marbella. Marbella er blevet kaldt for Europas svar på Californien. Byen er både storslået og ny at se på. Byen har en lystbådehavn, Puerto Banús, som ligger lidt vest for selve Marbellas bymidte. Marbella har desuden et større bjergområde lige i nærheden, som er god til udflugter både for fodgængere, cyklister og billister.

Marbella er en stor og kendt turistby, med alt hvad det indebærer. Blandt andet findes en masse forskellige restauranter, barer og diskoteker. Marbella er særligt kendt for at have et flere store golfbaner i sin omegn. Der bor mere end 125.000 indbyggere i Marbella, og der er derfor altid liv i byen – også i vintersæsonen.

Lejlighed i Malaga, Puerto Banus


Flyforbindelser

I dag er der mange gode, og også billige, måder at komme til Malaga på. Enten kan man køre derned – det vil være en lang, men også en flot tur. Men det nemmeste vil dog være, at tage et fly.

Der er flere forskellige flyselskaber der udbyder ruter fra både Billund og København til Malaga. Priserne kan ofte findes til under 1000 kr, og flyver du fra Hamborg kan billetter sågar findes til under 500 kr pr. stk. Klik her for at finde flybilletter til Malaga.

Modtag gratis A-Z købsguide inden du køber ferielejlighed

Husk at du nu frit og kvit kan hente vores store købsguide til køb af ferielejlighed i Spanien.
Du finder kan bestille købsguiden helt gratis ved at klikke her.

Hvilke steder skal man kende i Marbella?

Der er flere måder at lære områderne at kende på, men én af de mest effektive er at kende de gode caféer,  restauranter, chiringuitos og beach clubs i områderne. Når man kobler oplevelser på stederne, plejer man at huske stederne meget bedre, og man skaber dermed sin egen version af Marbella. En kendt spansk forfatter og TV producer, som elsker Marbella, sagde noget klogt. Der er ikke eet Marbella. Der er mange udgaver. Hver person elsker forskellige aspekter ved stedet og danner sig sit eget Marbella, baseret på sportsinteresser, social life, familie osv. Afhængigt af øjnene, der ser kan det også være, at man lærer at orientere sig via location på golfbaner, trekking routes, surf spots, ridning eller bare turer ud i det blå, hvor man undersøger sig frem ved brug af google maps eller som god gammeldags eventyrer ved ens egen intuition.