Compare Listings

Om Marbella Øst

Marbella Øst er et stort område, der dækker urbanisationer, landsbyer og forstæder fra kanten af ​​Marbella og helt til Cabopino ind mod Malaga. Den livsstil du vil finde i området er en tand mere feriepræget og sæsonbestemt end i Marbella. Man vil også finde en del englændere, som er den største minoritet på Costa del Sol. Nogle af de bedste strande på kysten findes på strækningen.

Du vil være 5-10 min tættere på Malaga og lufthavnen, men det er nok ikke det vigtigste parameter at kigge på, da vi ikke taler om en ekstra time på arbejde hver dag, men 5-10 min kortere køretur fra lufthavnen. Og bliver man 1-2 uger, så er det nok ikke de minutter ekstra, der gør den store forskel. Vi anbefaler, at man lader sig forelske i et områder og tager den derfra.

Du vil finde gode restauranter, barer og smukke huse. Området er et lavt bebygget boligområde og meget grønt med mange golfbaner og små skove.

Fra Marbella passerer du mange forskellige forstæder både på stranden af ​​A7 (hovedvejen) og på bjergsiden, herunder Rio Real, Los Monteros, El Rosario, Elviria og Las Chapas; og for hver 200 hundrede meter langs stranden er der chiringuitos og restauranter.

Boligerne langs kysten øst for ​​Marbella omfatter luksuriøse villaer, moderne lejligheder og traditionelle maleriske fincaer og huse.

Strandene er meget populære, da sandet er mere raffineret end flere andre dele af Costa del Sol, og der er ikke så mange småsten langs kysten.

De chiringuitos og restauranter, du finder, er nogle af de bedste i Marbella og anbefales stærkt af My Guide Marbella teamet! Disse omfatter bl.a. Trocadero Arena, The Beach House og Nikki Beach.

Udover strandrestauranterne har bjergsiden også en række barer og restauranter specielt i Elviria og El Rosario, men du kan også finde supermarkeder, saloner, skoler, læger, dyrlæger og meget mere.

Hvilke steder skal man kende i Marbella?

Der er flere måder at lære områderne at kende på, men én af de mest effektive er at kende de gode caféer og restauranter i områderne. Når man kobler nogle oplevelser på stederne plejer man at huske dem meget bedre og man finder sin egen version af Marbella. En kendt spansk forfatter og TV producer som elsker Marbella, sagde noget klogt. Der er ikke eet Marbella. Der er mange udgaver. Hver person elsker forskellige aspekter ved stedet og danner sig sit eget Marbella baseret på sportsinteresser, social life, familie osv. Afhængigt af øjnene der ser kan det også være at man lærer at orientere sig via location på golfbaner, trekking routes, surf spots, ridning eller bare turer ud i det blå hvor man undersøger sig frem ved brug af google maps eller ens helt egen intuition.