Compare Listings

Marbella

Om Marbella

Marbella er et af Middelhavets mest kendte turiststeder og en favorit for internationale rejsende og købere, der søger det ubestridt bedste klima i Europa med over 300 dages sol per år, varmere vintre og køligere somre end inde i landet.

M21 står for det nye Marbella, dvs. det Marbella, der kombinerer det bedste klima i Europa med den moderne internationale livsstil, hvor man kan arbejde, hvorfra man vil. Dvs. et Marbella med moderne arkitektur og driftige internationale iværksættere, der også benytter een af de mest attraktive baser i Europa til at udfoldelse af deres familieliv.

Hvad var engang en lille hvid landsby for lokale fiskere, takket være Prince Alfonso Hohenlohe, der grundlagde det legendariske Marbella Club Hotel, blevet kendt som en af de mest kosmopolitiske badebyer og turistattraktioner.

Marbella har en storslået natur, som er beskyttet af de smukke Sierra Blanca-bjerge, samt en overraskende attraktiv casco antiguo (den gamle bydel) fyldt med smalle gader med små tapasbarer, bodegas, lækre gourmetrestauranter og velplejede blomsteropsætninger, særlig kendt i Marbellas gamle bydel er “orange torvet” (Plaza de los Naranjos), som er meget populær blandt lokale såvel som turister – herinde finder man små isbarer og vinbarer, hvor du for bare 2 euro kan nyde et godt glas lokalt vin og oliven.

Marbella har en lang historie og har været et hjemsted for fønikere, kunstnere og romere samt den vigtigste by på kysten under den mauriske periode. Arabiske konger ejer stadig huse her, ligesom masser af rige og berømte mennesker, såsom indfødte malagueño, Antonio Banderas.

Hvilke steder skal man kende i Marbella?

Der er flere måder at lære områderne at kende på, men én af de mest effektive er at kende de gode caféer, restauranter og beach clubs i områderne. Når man kobler oplevelser på stederne, plejer man at huske dem meget bedre, og man finder derigennem sin egen version af Marbella. En kendt spansk forfatter og TV producer, som elsker Marbella, sagde noget klogt. Der er ikke eet Marbella. Der er mange udgaver. Hver person elsker forskellige aspekter ved stedet og danner sig sit eget Marbella baseret på sportsinteresser, social life, familie osv. Afhængigt af øjnene der ser kan det også være at man lærer at orientere sig via location på golfbaner, trekking routes, surf spots, ridning eller bare turer ud i det blå, hvor man undersøger sig frem ved brug af google maps eller ens helt egen intuition.

Hermed en kort guide fokuseret på rstauranter, social life og stemningsoplevelser med henblik på at skabe den perfekte setting til enhver given situation – throughout the week..