Compare Listings

Nueva Andalucia

Om Nueva Andalucia

Nueva Andalucia er et nybygget område, der består af luksusvillaer og lejligheder midt imellem fantastiske haver og træer. Dette område er blevet et meget efterspurgt sted for huskøbere, ikke mindst skandinaviske købere.

Arkitekturen er typisk andalusisk og på grund af områdets højden er husene velsignet med en spektakulær udsigt over Middelhavet og bjergene.  

Indgangen til området findes ved tyrefægtningsarenaen bag Puerto Banus Casino og Andalucia Plaza Hotel.  

Om lørdagen ved tyrefægtningsarenaen finder man et gademarked med boder, der sælger alt fra ornamenter og dekorative ting til tøj og elektriske varer. Fra tyrefægningen går vejen op til Centro Plaza, som består af en række butikker, supermarked, barer, motionscenter og flere restauranter.  

Området er perfekt til golfspillere, da fire af de bedste golfbaner ligger lige uden for døren, herunder Las Brisas, Los Naranjos, Aloha Golf og La Dama de Noche, som er oplyst om aftenen.  

Nueva Andalucia har den perfekte balance, og ligger langt nok væk fra travlheden Puerto Banus til føle fred og ro midt i Sierra de Ronda bjergkæden og tæt nok til at gå ind i havnen, når det er nødvendigt. Derudover har Nueva Andalusia og særligt området omkring Aloha Gardens nogle af de bedste barer og restauranter i hele regionen. Det er mildest talt et hotspot som kun vil blive endnu mere hot i fremtiden.

Guadalmina

Hvilke steder skal man kende i Marbella?

Der er flere måder at lære områderne at kende på, men én af de mest effektive er at kende de gode caféer og restauranter i områderne. Når man kobler nogle oplevelser på stederne plejer man at huske dem meget bedre og man finder sin egen version af Marbella. En kendt spansk forfatter og TV producer som elsker Marbella, sagde noget klogt. Der er ikke eet Marbella. Der er mange udgaver. Hver person elsker forskellige aspekter ved stedet og danner sig sit eget Marbella baseret på sportsinteresser, social life, familie osv. Afhængigt af øjnene der ser kan det også være at man lærer at orientere sig via location på golfbaner, trekking routes, surf spots, ridning eller bare turer ud i det blå hvor man undersøger sig frem ved brug af google maps eller ens helt egen intuition.

Hermed en kort guide fokuseret på rstauranter, social life og stemningsoplevelser med henblik på at skabe den perfekte setting til enhver given situation – throughout the week..