Compare Listings

#1 danske ejendomsmæglere i Spanien

Søger du efter en dansk ejendomsmægler i Spanien? M21 finder dit second home på Costa del Sol og i området omkring Marbella.

Få lige præcis den bolig, der matcher dine behov og din livsstil. Hos M21 hjælper vi dig hele vejen – uanset dit budget.

Din feriebolig eller dit andet hjem er een af dine største investeringer, og et sted du bruger, ikke bare det meget af din tid, men rigtig meget af din vigtigste tid.

De danske ejendomsmæglere fra M21 står for mest mulig luksus, bolig og livsstil til pengene og blev grundlagt i 2017 efter henvendelser fra kunder, der bad om vores hjælp til at købe fast ejendom i Marbella og omegn.

M21 matcher dig med den feriebolig, der afspejler dig og din verden. Fast ejendom i Marbella er uden tvivl een af de største investeringsmuligheder i Europa i dag. Det er faktisk en af de hurtigste måder at dyrke din personlige formue på – specielt mulighederne for korttidsudlejning i højsæsonen kombineret med eget brug gør, at din investering ikke bare hviler i sig selv, men skaber værdi både i din livsstil og ved gensalg.

M21 står for det nye Marbella; en af verdens mest kosmopolitiske landsbyer, der omgivet af andalusisk kultur ligger i Europas bedste klima. Her er der varmere om vinteren og koldere om sommeren, sammenlignet med fastlandet.

Med hovedkontor centralt i København er M21 tæt på sine nordiske kunder, før, under og efter et boligkøb. Udover sine egne eksklusive ejendomslistninger, har M21 også adgang til alle nye boliger (dvs. over 250 projektbyggerier) samt en omfattende database med de over 40.000 boliger, der er til salg på Costa del Sol. Vi skaber værdi ved at vi kan navigere i muligheder og udvælge de helt rigtige boliger, der matcher din økonomi og dine drømme. 

M21 er kystens mest erfarne og kompetente købermægler, så du behøver kun at gå eet sted hen i din boligsøgen.

Vores fokus er, baseret på skandinaviske servicestandarder, at yde en professionel og personlig rådgivning. Vi finder den bolig, der passer til dig og din livsstil, uanset dit budget – vores all-inclusive service er den samme.

Filosofien og baggrunden bag M21

Grundlæggerne er de to jyder Advokat Jackie Phillip og Cand. Scient. Pol. Martin Juncher. Jackie Phillip er kendt fra flere succesrige virksomheder: fra sit eksklusive advokatfirma i København til sit engagement i fast ejendom, restauranter, natklubber og landbrug i Sydamerika. Jackie Phillip har selv investeret i flere boliger i Marbella, som han lejer ud med særdeles god rentabilitet. Martin Juncher, M.A. har et stærkt internationalt netværk og 15 års erfaring inden for forretningsudvikling og handel med fast ejendom, herunder udvikling og administration. Martin Juncher har sammen med sin familie boet permanent i Marbella i 10 år.

Udover stærk juridisk ekspertise in-house adskiller de danske ejendomsmæglere fra M21 sig ved at have en optimal databaseadgang til alle ferieboliger på Costa del Sol og med en erfaringsbaseret metode til at matche den helt rigtige ejendom til din livsstil og dit budget.

Ønsker du at optimere afkastet på boligen ved at udleje den, når den ikke er i brug, kan M21’s danske ejendomsmæglere i Spanien  være behjælpelige. Der er stor efterspørgsel efter lejeboliger i området. Vores anbefaling af bolig vil derfor tage hensyn til, at det skal være en mulighed at udleje boligen.

På baggrund af de højeste standarder inden for byggeerfaring og finansiel soliditet har M21 udvalgt de mest pålidelige partnere inden for udvikling af boliger på Costa del Sol. Vi giver derfor vore kunder mulighed for at købe moderne luksuslejligheder og villaer i de mest up-market-boligprojekter, der nogensinde er opført i regionen.

At søge efter en feriebolig kan være stressende uden en hårdtarbejdende ekspert ved din side, der tager byrden af dine skuldre – mange informationer på internettet er ofte forældede og ukorrekte, så faktatjek, lokal erfaring og juridisk due diligence er et must. 

Vi garanterer maksimal værdi for pengene, topkvalitet og en totaloplevelse, der overgår dine forventninger. 

Filosofien bag M21 er, med det ene ben i Danmark og det andet i Marbella, at favne hver enkelt kundes behov, idet vi adskiller os markant ved gratis at tilbyde den fulde rådgivningspakke, inkl. den mest informative spanske boligguide og tager dig i hånden fra A til Z.

Vi tager højde for den livsstil, du ønsker at skabe, før vi anbefaler konkrete boliger. For os er kernen i handel med luksusejendomme markedskendskab, diskretion og tillid. 

Som skandinavere, der bor permanent i Marbella, har vi kendskab til både den nordiske mentalitet og markedet, hvilket har vist sig at være nyttigt for vores kunder. Indsigt i hvor vores kunder kommer fra, og hvor de er ankommet til, er afgørende for at finde den helt rigtige løsning og sikre et effektivt og behageligt møde med det nye; både før, under og efter etablering af et første eller andet hjem i Marbella.

Pålidelig Dansk ejendomsmægler rådgivning i Spanien eller Danmark

Vi hjælper dig med at finde din feriebolig og skabe din nye livsstil i Europas bedste klima!

  • Pålidelig Dansk ejendomsmægler – rådgivning i Sydspanien (Marbella) eller Danmark (København)
  • Specialist i nye ejendomme, projektboliger, egne eksklusive listninger og har databaseadgang til hele boligmarkedet
  • Professionel juridisk ekspertise på dansk, skandinavisk og spansk
  • Hjælp til finansiering og forhåndsgodkendelse af lån i Spansk eller dansk bank
  • Forhandling af den bedste mulige pris
  • Neutral formidling af indsigt i lokalområder efter manges års fast bopæl i Marbella
  • Respekt for individuel livsstil og budget
  • Optimering af afkast gennem udlejning
Erik Kryger

Erik Kryger

Erik Kryger har siden 1. januar været M21´s “danske ben” – den første I møder, enten hjemme hos jer selv eller på kontoret i Amaliegade, så I kan være så godt forberedt som muligt, inden turen går til Spanien. Erik har altid arbejdet i den finansielle verden med salg og rådgivning og med udgangspunkt i kundens behov, ønsker og livsstil. 

Erik har udover bankuddannelsen bl.a. en 3 årig assurandøruddannelse fra Forsikringsakademiet og så sent som i 2017 afsluttet eksamen fra International Business Academy i Salgspsykologi. I mere end 10 år har Erik arbejdet som formuerådgiver i Jyske Bank med ansvar for rådgivning af bankens kunder omkring køb af feriebolig i Spanien. Det har givet Erik et meget stort kendskab bl.a. til hvilke finansieringsmuligheder, der findes samt et stort netværk til banker og advokater i Spanien til gavn og tryghed for alle, der ønsker en feriebolig på Solkysten.

Martin Juncher 

Din feriebolig er dit andet hjem og een af dine største investeringer – et sted du bruger ikke bare meget af din tid, men meget af din vigtigste tid …

Martin Juncher vil matche dig med den bolig, der afspejler dig og din verden. Fast ejendom i Marbella og omegn er uden tvivl en af de største investeringsmuligheder i Europa i dag. Det er faktisk en af de hurtigste måder at dyrke din personlige formue på, og mulighederne for korttidsudlejning gør, at din investering ikke bare hviler i sig selv – den skaber også værdi både i din livsstil og ved gensalg.

Lige dele terapeut og forretningsmand, Martin, er din mand som køber – og han kan gøre din drømmelivsstil til virkelighed på enhver skala. At søge en feriebolig i et fremmed land kan være uoverskueligt og stressende – det er helt anderledes end at købe bolig i dit hjemland. Denne byrde tages væk, og processen med at finde dit drømmehjem bliver gjort nem og endog mere struktureret, end du havde håbet på.

Med over 15 års erfaring i forhandling af ejendomskontrakter, har Martin viden, uddannelse og færdigheder til at flytte dig til det næste niveau i den livsstil. Fra Malaga til Marbella og videre til Estepona og Sotogrande. Martin véd alt om, hvad de forskellige områder har at tilbyde din unikke smag, og han vil sætte sine forhandlingsfærdigheder og sit lokalkendskab i arbejde for at bygge drømmelivet for dig.