Price Range: From to

Compare Listings

#1 danske ejendomsmæglere i Spanien

Søger du efter en dansk ejendomsmægler i Spanien? M21 finder dit second home på Costa del Sol i og omkring Marbella.

Få lige præcis den bolig der matcher dine behov og din livsstil. Hos M21 hjælper vi dig hele vejen – uanset dit budget.

De danske ejendomsmæglere fra M21 står for luksus og livsstil og blev grundlagt i 2017 efter henvendelser fra kunder, der bad om vores hjælp til at købe fast ejendom og til at bosætte sig i Marbella.

M21 står for det nye Marbella; en af verdens mest kosmopolitiske landsbyer, der – omgivet af andalusisk kultur – ligger i Europas bedste klima. Her er der varmere om vinteren og koldere om sommeren, sammenlignet med fastlandet.

Med hovedkontor i både Marbella og centralt i København er M21 tæt på sine nordiske kunder. Udover sine egne eksklusive ejendomslistninger med speciale i luksussegmentet, har M21 også adgang til alle nye boliger (over 250 projekter) samt en omfattende database med over 40.000 boliger på Costa del Sol.

Vores fokus er, baseret på skandinaviske servicestandarder, at yde en professionel og personlig rådgivning. Vi finder dét hjem i Marbella og omegn, der passer til dig og din livsstil! Uanset dit budget. Vores all-inclusive service er den samme. 

Grundlæggerne er de to jyder Jackie Phillip og Martin Juncher. Jackie Phillip er advokat og kendt fra flere succesrige virksomheder: fra sit eksklusive advokatfirma i København til sit engagement i fast ejendom, restauranter, natklubber og landbrug i Sydamerika. Jackie Phillip har selv sit second home i Marbella. Martin Juncher, M.A. (Statskundskab) har et stærkt internationalt netværk og 15 års erfaring inden for forretningsudvikling og handel med fast ejendom. Martin Juncher har sammen med sin familie boet permanent i Marbella i snart 10 år.

Udover juridisk ekspertise adskiller de danske ejendomsmæglere fra M21 sig ved at have en optimal databaseadgang til second homes i Marbella, kombineret med en erfaringsbaseret metode til at matche den helt rigtige ejendom til din livsstil, vision og budget.

Ønsker I at optimere jeres afkast på boligen ved at udleje den, når den ikke er i brug, kan M21’s danske ejendomsmæglere i Spanien  være behjælpelige. Der er stor efterspørgsel efter lejeboliger i området. Vores anbefaling af bolig kan derfor tage hensyn til, at det skal være en mulighed at udleje boligen.

På baggrund af de højeste standarder inden for byggeerfaring og finansiel soliditet har M21 udvalgt de mest pålidelige partnere inden for udvikling af boliger på Costa del Sol. Vi giver derfor vore kunder mulighed for at købe moderne luksuslejligheder og villaer i de mest up-market-boligprojekter, der nogensinde er opført i Marbella.

Vi garanterer maksimal værdi for pengene, god kvalitet og en totaloplevelse.

Filosofien bag M21 er, med det ene ben i Danmark og det andet i Marbella, at favne hver enkelt kundes behov, idet vi adskiller os markant ved gratis at tilbyde den fulde rådgivningspakke, inkl. den mest informative spanske boligguide og tager dig i hånden fra A til Z.

Vi tager højde for den livsstil, kunden ønsker at skabe, før vi anbefaler konkrete boliger. For os er kernen i handel med luksusejendomme markedskendskab, diskretion og tillid.

Som skandinavere, der bor permanent i Marbella, har vi kendskab til både den nordiske mentalitet og markedet, hvilket har vist sig at være nyttigt for vores kunder. Indsigt i hvor vores kunder kommer fra, og hvor de er ankommet til, er afgørende for at finde den helt rigtige løsning og sikre et effektivt og behageligt møde med det nye; både før, under og efter etablering af et første eller andet hjem i Marbella.

Pålidelig Dansk ejendomsmægler rådgivning i Spanien eller Danmark

Vi hjælper dig med at finde dit second home og skabe din nye livsstil i Europas bedste klima!

  • Pålidelig Dansk ejendomsmægler rådgivning i Spanien (Marbella) eller Danmark (København)
  • Specialist i nye ejendomme, projektboliger, egne eksklusive listninger og databaseadgang til hele boligmarkedet.
  • Professionel juridisk ekspertise på dansk, skandinavisk og spansk.
  • Hjælp til finansiering og forhåndsgodkendelse af lån i Spansk eller Dansk bank.
  • Forhandling af den bedste mulige pris.
  • Neutral formidling af indsigt i lokalområder efter manges års fast bopæl i Marbella.
  • Respekt for individuel livsstil og budget.
  • Optimering af afkast gennem udlejning.
Erik Kryger

Erik Kryger

Erik Kryger har siden 1. januar været M21´s “danske ben” – Den første I møder, enten hjemme hos jer selv eller på kontoret i Amaliegade, så I kan være så godt forberedt som muligt, inden turen går til Spanien. Erik har altid arbejdet i den finansielle verden med salg og rådgivning og med udgangspunkt i kundens behov, ønsker og livsstil. 

Erik har udover bankuddannelsen bl.a. en 3 årig assurandøruddannelse fra Forsikringsakademiet og så sent som i 2017 afsluttet eksamen fra International Business Academy i Salgspsykologi. I mere end 10 år har Erik arbejdet som formuerådgiver i Jyske Bank med ansvar for rådgivning af bankens kunder omkring køb af feriebolig i Spanie. Det har givet Erik et meget stort kendskab bl.a. til hvilke finansieringsmulighedr, der findes samt et stort netværk til banker og advokater i Spanien til gavn og tryghed for alle, der ønsker en feriebolig på Solkysten.