Compare Listings

Puerto Banus

Om Puerto Banus

Puerto Banus er en meget populær kystby og lystbådshavn, som blev åbnet i maj 1970 af bygherren José Banus. Havnen ligger kun 5 km øst for Marbella og er blevet en af ​​de mest berømte havne i Europa med en overflod af super yachts og superstjerner, der ofte besøger området.

Det er synonymt med rigdom, ekstravagante fester, high fashion og glitz. Det er tvivlsomt om José Banus selv forestillede sig, at det ville blive til den storslåede marina det er i dag og den mest central hub på Costa del Sol med 5 millioner årlige besøgende.

Havnen er ekstremt malerisk, omgivet af vidunderligt hvide andalusiske bygninger og har en række million yachter, speedbåde og super biler. Det er en stor scene for eksotiske biler, der ejes af international berømtheder og velhavende ejere.

På havnefronten ligger de bedste designerbutikker, herunder navne som Armani, Versace, Ralph Lauren, Burberry Tom Ford, Dolce Gabana og Gucci for blot at nævne nogle få. Faktisk er der ingen andre steder i Europa, der har sådan en samling af designernavne så tæt på hinanden. Det er “designer-shopping-himlen”!

Området har også mange gode udendørsrestauranter og barer og den bedste nattelivsstribe på Costa del Sol, herunder de berømte klubber Tibu, Seven, Pangea og Aqwamist.

Puerto Banus har løbende forgrenet sig bag marinaen med flere butikker, restauranter og boliger. Der er nu et akvarium, en multi-screen biograf, et kasino og et fem-etagers El Corte Ingles indkøbscenter, som er “Harrods of Spain”.

Alternativt kan du gå til markedet tæt på tyrefægtningsarenaen lørdag formiddag, hvor der sælges lokale produkter og souvenirs. Hvis du bliver træt af forretningerne, har Puerto Banus flere strande på hver side af marinaen med gode fiske- og grillrestauranter og alle former for vandsport. Alt i alt er Puerto Banus et fantastisk sted at besøge eller bo og leve et liv som en filmstjerne, hvis du ikke allerede er en filmstjerne!

Hvilke steder skal man kende i Marbella?

Der er flere måder at lære områderne at kende på, men én af de mest effektive er at kende de gode caféer og restauranter i områderne. Når man kobler nogle oplevelser på stederne plejer man at huske dem meget bedre og man finder sin egen version af Marbella. En kendt spansk forfatter og TV producer som elsker Marbella, sagde noget klogt. Der er ikke eet Marbella. Der er mange udgaver. Hver person elsker forskellige aspekter ved stedet og danner sig sit eget Marbella baseret på sportsinteresser, social life, familie osv. Afhængigt af øjnene der ser kan det også være at man lærer at orientere sig via location på golfbaner, trekking routes, surf spots, ridning eller bare turer ud i det blå hvor man undersøger sig frem ved brug af google maps eller ens helt egen intuition.

Hermed en kort guide fokuseret på rstauranter, social life og stemningsoplevelser med henblik på at skabe den perfekte setting til enhver given situation – throughout the week..