Compare Listings

San Pedro

Om San Pedro

San Pedro ligger i Marbella Vest kun 3 min kørsel fra Puerto Banus.

Her finder du, hvad der sandsynligvis er den mest typiske spanske by tilbage på Costa del Sol. Byen er meget andalusisk med snævre, små gader og et centralt shoppingområde. Her er rolige parker, pladser og smukke haver. Nueva Alcántara er området med den nybyggede promenade hvor nye restauranter og forretninger blomstrer op. Du vil ligeledes finde de lange, brede strande, hvor bolig- og byudvikling er ved at tage form.

Byen er stadig under udvikling og er de seneste år blevet mere og mere populær for både feriegæster og udenlandske tilflyttere. Den ene del af byen består primært af det gamle kvarter med små, smalle brostensbelagte gader og små lokale butikker. Den anden del af byen består af lange strækninger af strand, en charmerende promenade og en masse lækre strandrestauranter.

San_Pedro

Hvilke steder skal man kende i Marbella?

Der er flere måder at lære områderne at kende på, men én af de mest effektive er at kende de gode caféer og restauranter i områderne. Når man kobler nogle oplevelser på stederne plejer man at huske dem meget bedre og man finder sin egen version af Marbella. En kendt spansk forfatter og TV producer som elsker Marbella, sagde noget klogt. Der er ikke eet Marbella. Der er mange udgaver. Hver person elsker forskellige aspekter ved stedet og danner sig sit eget Marbella baseret på sportsinteresser, social life, familie osv. Afhængigt af øjnene der ser kan det også være at man lærer at orientere sig via location på golfbaner, trekking routes, surf spots, ridning eller bare turer ud i det blå hvor man undersøger sig frem ved brug af google maps eller ens helt egen intuition.

Hermed en kort guide fokuseret på rstauranter, social life og stemningsoplevelser med henblik på at skabe den perfekte setting til enhver given situation – throughout the week..