Compare Listings

Om Sotogrande

Sotogrande er en udvidet engelsk-amerikansk koloni mellem Marbella og Gibraltar med international stemming, fuldkommen enestående natur, åbne grønne landskaber, naturreservater, frugtplantager, historie, polo, topklasse golf og champagne på havnen.

Sotogrande er særdeles eksklusiv livsstil med førsteklasses boliger og sport af enhver art. Området dækker over omkring 5.000 hektar i alt og rummer alt hvad du kunne ønske dig på en behagelig og aktiv ferie. Sotogrande ligger kun 15 minutter fra Gibraltar lufthavn og 25-35 minutter fra Marbella. Byen blev udviklet i 1964 af amerikaneren Joseph McMicking og er det nu hjemsted for golfklubber, strande, barer, marina, fritidscentre og poloklubber.

Sotogrande´s mest prestigefyldte aktiv er golfklubben, Valderrama, der er langt den bedste i Spanien. Den har været vært for mange professionelle konkurrencer, herunder Ryder Cup.

Sammen med Valderrama er der den Sotogrande Real Club de Golf, der er designet af Robert Trent Jones og selvfølgelig er der den tilstødende golfbane i San Roque, som er designet af Seve Ballesteros. Marinaen har omkring 550 fortøjninger og er den perfekte ramme for et måltid på en af ​​de mange restauranter langs havnefronten.

Polo er en yderst populær sport i området, og dette tiltrækker selvfølgelig sin retfærdige andel af den berømte kundekreds, men klubberne tilbyder også kurser for begyndere og eksperter.

Sotogrande er en signifikant location på Costa del Sol, hvor følelsen af elegance, luksus og aktiv udendørslivsstil gør stedet mere end eet besøg værd!

Hvilke steder skal man kende i Marbella?

Der er flere måder at lære områderne at kende på, men én af de mest effektive er at kende de gode caféer og restauranter i områderne. Når man kobler nogle oplevelser på stederne plejer man at huske dem meget bedre og man finder sin egen version af Marbella. En kendt spansk forfatter og TV producer som elsker Marbella, sagde noget klogt. Der er ikke eet Marbella. Der er mange udgaver. Hver person elsker forskellige aspekter ved stedet og danner sig sit eget Marbella baseret på sportsinteresser, social life, familie osv. Afhængigt af øjnene der ser kan det også være at man lærer at orientere sig via location på golfbaner, trekking routes, surf spots, ridning eller bare turer ud i det blå hvor man undersøger sig frem ved brug af google maps eller ens helt egen intuition.