Compare Listings

Om Tarifa

Tarifa er surflivsstil. Det er det vilde vesten, hvor der blæser en frisk vind over de store, brede, 10 km lange hvide sandstrande. Her tager det kosmopolitiske jetset ud og giver den gas i weekenden med surfboards, bonfires og hippie picnics i det fri.

Tarifa er en lille by i Cadiz omkring halvanden times kørsel fra Marbella. Byen har nogle af de bedste strande i det sydlige Spanien og er kendt som en legeplads for surfere, windsurfere og andre vandsportentusiaster. Tarifa det sydligste punkt i Europa og har på klare dage en fantastisk udsigt over Afrika.

Byen Tarifa er kendetegnet ved dens smalle brostensbelagte gader og smukke blomster, der pryder væggene en tur rundt i byen en fredelig og fornøjelig eftermiddag. Der er mange seværdigheder. Kirken, San Mateo, kan dateres tilbage til det 16. Århundrede. Det arabiske slot, Guzman Bueno, blev bygget i 960AD og er åbent for besøgende. Derudover finder man flere fine aftryk af romersk arkitektur. Et besøg værd er også det kommunale museum og Miramar Gardens, hvor der er en imponerende udsigt til Marokko på en klar dag. Den gamle del af Tarifa by har mange små tapasbarer, mens hovedgaden Batalla del Salado har surfbutikker og trendy tøjbutikker.

Tarifa har flere typer indkvartering, der imødekommer alle budgetter og smag. Hvis du vil være ved stranden, er ​​de hoteller, der ligger langs ​​stranden, alle komfortable og overkommelige – mange har barer, restauranter, chiringuitos og pools. Men der er også muligheder for selvforplejning og campingpladser, hvor du kan slå dit telt op ved siden af dit surfboard.

Hvilke steder skal man kende i Marbella?

Der er flere måder at lære områderne at kende på, men én af de mest effektive er at kende de gode caféer og restauranter i områderne. Når man kobler nogle oplevelser på stederne plejer man at huske dem meget bedre og man finder sin egen version af Marbella. En kendt spansk forfatter og TV producer som elsker Marbella, sagde noget klogt. Der er ikke eet Marbella. Der er mange udgaver. Hver person elsker forskellige aspekter ved stedet og danner sig sit eget Marbella baseret på sportsinteresser, social life, familie osv. Afhængigt af øjnene der ser kan det også være at man lærer at orientere sig via location på golfbaner, trekking routes, surf spots, ridning eller bare turer ud i det blå hvor man undersøger sig frem ved brug af google maps eller ens helt egen intuition.